Приятел на Карен Хачатрян взриви истинска бомба с разкритие, на което мнозина (предимно мъже) не искат да повярват. А именно - бракът на арменеца със Златка Райкова бил под заплаха, заради... прекалено много с*кс. Да, да, правилно четете - тази е причината.

Оказа се, че плеймейтката, която всъщност сама е признавала за огромния си глад за креватни ласки, настоявала мъжът й да го прави с нея поне по 5 пъти на ден. Средно...

"Двамата може и да не си говорим, но с*кс трябва да правим задължително", сподели наскоро и самата Райкова, вече г-жа Хачатрян. Е, това може да е мечта за всички мъже и това е така, но... само в началото на връзката, когато химията е още на максимум. После вече знаете - и любимото ти ядене омръзва, ако си принуден да го ядеш три пъти дневно, та какво остава за повече.

"На Карен взе да му писва жестоко, защото, на практика, той и Златка почти не могат да проведат нормален разговор. Той иска да споделя с нея някои неща, а тя не се вълнува от нищо, освен от себе си и от с*кса. Сори, ама всеки мъж ще се почувства кофти в подобна ситуация. Мъжете се късат да дрънкат глупости за "клатене" и прочие, но реално искат жената да им бъде приятел, да ги изслушва, да правят с нея и други неща, освен тези", обясни източникът.

А Злати да внимава и да си вземе бележка, че да не стане като с предишните й връзки...

Източник: Crimesbg.com