Млади, красиви и много влюбени - съща идилия! Това бяха Атанас Колев и Лидия доскоро или поне бяха такива в очите на феновете им. Съвършената двойка, която обаче се оказа като от филм на ужасите.

Както гръмна бруталното разкритие наскоро, от доста време насам рапърът пребивал крехката си половинка и я унижавал в дома им по всички възможни начини. Свидетели съседи разказаха за писъците на Лидия, които редовно се разнасяли от квартирата им и за обидите на Атанас към нея, които били повече от цинични.

Колев стигал дотам, че я карал да му пълзи в краката и да му лиже обувките, а той я скубел за косата като звяр... Е, след скандала рапърът явно се е изплашил от последиците и се опитал да се оправдае като отрекъл да е бил Лидия. Той твърдял, че тя си измисля всичко, защото на няколко пъти я бил спипал да говори по телефона с мазни дъртаци, с които искала да го прави за пари.

"Аз не съм богат, не вадя много, а тя като същинска чалгарка, постоянно искаше още и още - парцали, процедури, каквото щеш. Заплаши ме на няколко пъти, че ако не й осигурявам живота, който иска, ще си намери някакъв тлъст богаташ", беснеел Наско Колев.

Лидия пък от своя страна се заканила, че ако не спре да я търси и тормози по телефона и на живо, ще го даде на полицията и ще го съди.