Лора Инджова остана втрещена от това, което я връхлетя!

Голям сеир за зрителите на "Нова нюз" бе предаването на Лора Инджова в предиобедните часове, когато я сполетя неочакван инцидент. Водещата нямаше никаква вина, но се оказа обилно залята с вода. Ситуацията напомня на чашата, с която Виктория Капитонова плисна Алекс Гърдева в "Ергенът", но разбира се, бе далеч по-различно.

Просто модният гуру проф. Любомир Стойков даваше интервю и така се развълнува, че понечи да ръкомаха, а нанесе силен удар по чашата си с вода. Тя се обърна, течността се разля обилно навсякъде и наводни бюрото, сценария и самата Инджова. Стойков адски се притесни и сконфузи от белята, затова малко по-късно се извини официално от мрежата.

"Не ми се беше случвало такова чудо, но ето, че и то стана. Олях, полях, наводних студиото и се извинявам на Лора за това. Съсипах дори листите със сценария й, но тя се оказа добра и ми прости. Даже се усмихна, че така ще им върви по вода. Пожелавам им го на целия екип от сърце", нарежда проф. Стойков.

Де факто случилото се не е кой знае какво, пред изцепките, словесни атаки и изненадващи реакции на гостите в редица предавания, някои от които директно са ставали и са си тръгвали по време на живо излъчване.