Михаил Преображенски вещае доста напрегната седмица

Астрологът Михаил Преображенски прогнозира, че напрежението ще ескалира в последната седмица от ноември. Кулминацията на квадрата между Плутон и Уран ще е на 15 декември, а действието му ще отшуми едва в новогодишната нощ.

Михаил Преображенски прогнозира обаче, че още тези дни се очакват неприятности. Още утре вечер напрежението в биосферата ще нарасне. Публикацията в сайта на феномена pro-gnosis.ru, цитирана от "Флагман" сочи, че недоверието и недоволството към управляващите ще се покачи още в сряда и четвъртък, а причина за това ще станат грешките им.

[caption id="attachment_428585" align="alignright" width="300"]Михаил Преображенски вещае доста напрегната седмица Михаил Преображенски вещае доста напрегната седмица[/caption]

Михаил Преображенски вещае, че скандалът ще бъде провокиран от медийно разкритие, към което политическите фигури трябва да подходят изключително внимателно. Астрологът пояснява, че Уран символизира революционните, стихийните и неочакваните промени, а Плутон – дълбоките, фундаментални и неизбежни изменения. За щастие разрушителния аспект през тази седмица ще бъде частично неутрализират от благоприятната комбинация между Уран и Венера, която ще даде шанс на добрите професионалисти да се справят успешно със задачите им.

Още в петък хората отново ще станат раздразнителни и ще има опасност отношенията помежду им да се влошат. В първия ден от уикенда настроенията ще са доста променливи заради лунните аспекти, а в неделя ще се чувстваме доста изморени. Астрологът Ивелина Пенчева пък посочва, че от гледна точка на енергията, третият лунен ден е много мощен. Тя подчертава, че всичко онова, което си помислите, би могло да донесе положителни резултати. В заключение тя съветва в този период да се даде път на добротворците.

Благоприятният ден за Лъва, Везните, Овена и Водолея тази седмица е четвъртък. Утрешният ден и сряда са благоприятни за представителите на зодиите Риби и Дева, а сряда – за Козирог и Рак. Вторник ще е неблагоприятен за зодиите Рак, Везни, Овен и Козирог. В четвъртък за неприятности да бъдат подготвени представителите на Дева, Близнаци, Риби и Стрелец. В петък идва ред за неприятности на Лъв, Телец, Водолей и Скорпион, пише pik.bg.