Още преди сватбата на Хари и Меган Деби Франк прави няколко прогнози относно бъдещето на младото семейство

Още преди сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, мистичната Деби Франк направи няколко прогнози относно бъдещето на младото семейство. Преди това Франк е работила с принцеса Даяна в продължение на много години като астролог и дори е правила рождени карти за Уилям и Хари, когато са били още деца.

Паралели между съдбите на Даяна и Меган

Деби направи много паралели между съдбите на Даяна и Меган. И така, астрологът отбеляза, че жените са обединени от отчуждението от кралското семейство и трудностите в отношенията с коронованите си роднини.

Изолация на Меган и Хари

Това може да доведе до изолация за Меган и Хари по-късно - в края на краищата старите връзки ще бъдат унищожени, а нови няма да бъдат създадени. "В трудни времена тя (Меган) няма да има директни поддръжници, няма да има семейство до нея. Ще трябва да търси подкрепа сама. Трудно е да се омъжиш за член на кралското семейство, има традиции, протокол и много препятствия, които трябва да бъдат преодолени - това е огромна задача", обясни Франк.

Повратна точка

Най-точно астрологът успя да предвиди желанието на херцогинята на Съсекс да напусне Великобритания и да се премести в САЩ. 2021 г., според прогнозите на Деби Франк, е трябвало да бъде повратна точка за кралското семейство и пълна с изпитания за Хари и Меган. [caption id="attachment_678604" align="aligncenter" width="300"]Астролог предсказал на Даяна отчуждението на принц Хари от кралското семейство сн. YouTube Астролог предсказал на Даяна отчуждението на принц Хари от кралското семейство сн. YouTube[/caption] Според прогнозата съдбата им ще бъде повлияна от планетата Плутон, предвещавайки фундаментални промени. "Мисля, че са тук, за да направят нещо важно", коментира специалистът. "Те ще се движат в нова посока, ще ни отворят очите и ще го направят за по-доброто", казва още тя, предават от tialoto.bg.