Бременната в 7-ия месец Аслъ Енвер ще ражда в британската столица Лондон. Актрисата първескиня избрала английската столица неслучайно – самата тя се е появила на бял свят крей река Темза преди 39 години.

„Вече се уговорих с тамошна клиника, в която ще ми направят секциото“ – сподели в интервю екранната Сюрия Боран от хитовия турски мелодраматичен сериал „Завинаги“.

Баща на бебето в утробата на Аслъ е мъжът й Беркин Гьокбудак. Двамата се залюбиха през лятото на 2022 година, а сключиха брак в началото на ноември.

Аслъ сменяше често мъжете си през годините. През пролетта на миналата година та делеше покрив и постеля с милионера Андор Йозтархан, а преди това спеше с баскетболиста Керем Тунчери и поп изпълнителя Мурат Боз. В периода 2012-2015 г. неин съпруг пък беше колегата й Биркан Сокуллу.

Последната ѝ роля в телевизията е в сериала „Завинаги“ (Istanbullu Gelin), чието излъчване започна в началото на март 2017 по телевизия Star TV. В него Аслъ си партнира с известния актьор, сценарист и режисьор Йозджан Дениз.

На един светски форум журналисти питат Аслъ за връзката й с Беркин.

„Всичко между нас е прекрасно“ – лаконично отвръща красавицата.

Аслъ Енвер ще ражда в Лондон

За 40-годишният Беркин се знае, че завършва своето образование в департамента по „Индустриално инженерство” в престижния университет „Сабанджъ”. Притежава и магистърска степен в специалност „Маркетинг и комуникационен мениджмънт” от университета „Галатасарай”.

Източник: „Уикенд“