Актрисата Бирдже Акалай – изпълнителката на главната женска роля в сериала „Черно-бяла любов“, се събра с бивше гадже. С Джан Тунали бяха заедно до 2019 г., а сега пак делят покрив и постеля и стискат палци романтиката в отношенията им да продължи завинаги.

„Дадохме си нов шанс, който заедно сарекохме Втора пролет на връзката ни“ – споделя актрисата.

През 2022 г. Бирдже отхвърли предложение за брак. Офертата бе отправена от тогавашния й любим, архитекта Ердем Амза.

„Имам два развода зад гърба си и не мисля, че е редно пак да минавам под венчилото“ – обясни тогава 38-годишната красавица. Тя дължи хубостта си не само на гена си, но и на пластичните хирурзи. Скалпелът е играл доста по лицато й, та то да придобие днешната си изящност. Отделно актрисата се е разкрасявала и с филъри.

„И преди си беше чаровна, но не толкова, колкото е сега. Само носът й е претърпял 3 интервенции и сега и фин и нежен“ – обяснява пред турски таблоид жена от антуража на Бирдже Акалай. И допълва, че по челото и под очите на актрисата няма никакви бръчки, защото редовно ходела да й бият ботоксови инжекции.

Аслъ Чънар от „Черно-бяла любов“ даде шанс на бившия

Екранната Аслъ Чънар е бивша водета на телевизионни новини. Преди 20-ина години е участвала и в конкурса „Мис Турция“, но не печели короната.

Източник: „Уикенд“