Асен Блатечки бе засечен от папараците на "България днес"  в центъра на столицата в лятно облекло – светло розова и тениска и задължителните дънки. На очите си бе сложил слънчеви очила, с не много  тъмни стъкла, а в ръката си носеше мобилен телефон.

Асен Блатечки пак се ошишка (Отпра шкембе и стана двоен – Снимки)

Крачейки по уличната настилка бившият на Диляна Попова и баща на единственото й дете Борил бе съвсем сам  и се отправи към близко заведение да си вземе нещо  за обяд.

Асен Блатечки пак се ошишка (Отпра шкембе и стана двоен – Снимки) - Снимка 2

Това, което направи впечатление на случайните минувачи бе факта, че Блатечки е заформил корем и направо е станал двоен. Явно след разлъката с топ моделката отново е надебелял и се е отдал на живота.

Личат си и годините му, а той през март навърши 52 и възрастта се отразява на бившето лошо момче, по което въздишаха всичките му фенки. Видя се, че има двойна брадичка и отпусната кожа на лицето. С една дума годините все повече започват да му личат.

Асен Блатечки пак се ошишка (Отпра шкембе и стана двоен – Снимки) - Снимка 3

По-наблюдателните забелязаха, че Асен си е направил и нов татус. Преди на едната му ръка беше изрисуван череп на бивол, но сега се мъдрят  и някакви пръски от кръв и подобни елементи, навяващи мрак.

Асен Блатечки пак се ошишка (Отпра шкембе и стана двоен – Снимки) - Снимка 4

Невъзмутим обаче от хорското внимание актьорът се усамоти на една от масите и спокойно се наслади на обяда си.