Асен Блатечки дава мило и драго да му простят прегрешенията

Неволите на лошото момче на българското кино Асен Блатечки, сякаш нямат край.

След като реши, че не желае да живее с модела Диляна Попова, от която има син, Асен Блатечки се върна при законната си съпруга Катерина. Освен, че трябваше да се върне у дома си като куче с подвита опашка, се оказва, че към днешна дата актьорът се е превърнал в мъж под чехъл. Асен Блатечки не само, че се е кротнал при майката на първородната му дъщеря, а дава мило и драго тя да му прости прегрешенията.

[caption id="attachment_443341" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки дава мило и драго да му простят прегрешенията Асен Блатечки дава мило и драго да му простят прегрешенията[/caption]

В същото време скандалите между него и Диляна Попова не стихват. Дори 5-месечния Борил не е в състояние да сплоти Асен Блатечки и модела. Всъщност именно напрежението и непрестанните скандали помежду им, накара актьора да осъзнае, че всичко е било само на чисто физическо ниво – привличане и страст. Разбира се с времето тези усещания вече са започнали да отшумяват и да придобиват съвсем различни измерения.

Докато Асен Блатечки си спи вкъщи при половинката си Катерина и я гледа като писано яйце заедно с дъщеря им, Диляна Попова се чуди какво да направи, за да го върне отново при себе си. Близки приятели на актьора издават, че при все че той никога няма да спре да се грижи за сина си, вече е ясно, че тази забежка ще остане в миналото, пише pik.bg.

Само преди броени дни излезе информацията, че Диляна Попова сякаш вече е започнала да се примирява с фактите и й е повече от ясно, че с Асен Блатечки няма да бъдат истинско семейство, каквото на нея й се иска. Явно е решила да му припомни за красотата си и се е отдала на излизания и срещи с други мъже с един, от които сякаш вече е започнала да се заформя връзка. Според мълвата Диляна Попова е пленила сърцето на сравнително богат мъж, който е собственик на конна база в близост до София.