За разлика от големия екран, където никой враг не може да го уплаши, в реалния живот Арнолд Шварценегер откри противник, пред който е безсилен – времето, което носи старост. Терминатора е ужасен от това, което вижда в огледалото, сподели самият той в интервю пред култовия радиоводец Хауърд Стърн.

„Дори професионалистите, които са прекарали целия си живот в работа върху тялото си, започват да губят мускули с напредване на възрастта“ – споделя Терминатора. 76-годишният актьор разкри, че се чувства като „повредена стока“ и допълни, че признаците на стареене са „гадни“.

„Странно е чувството, когато цял живот са те възхваляли, че имаш страхотно тяло… Впрочем повечето хора никога не са били във форма. Така че какво означава излизането от форма за тях? Те винаги са били едни и същи. Само с времето то става по-грозно“, обяснява той.

Арнолд Шварценегер призна, че мускулите му са се скапали

Освен мнението за физиката си, той разкри още, че яде само по два пъти на ден: закуска и вечеря. По негови думи всичко се е променило след операцията на сърцето, която претърпява, когато е на 50-годишна възраст, и която го е накарала да се почувства като „повредена стока“.

Иначе предстоящата книга на Шварценегер – „Бъди полезен: Седем инструмента за живота“ ще излезе на пазара на 24 октомври. В нея той споделя седемте си правила, които следва, за „постигане на цели в живота“. Източник: „Уикенд“