Екшън иконите от 80-те години на миналия век Арнолд Шварценегер и Долф Лундгрен бяха щракнати да блъскат заедно във фитнеса. Те бяха избрали скъпарско съоръжение на открито във Венис Бийч, Калифорния. 75-годишният бивш губернатор на същия щат и с 10 години по-младият му шведски колега премятаха железа като младежи пред обективите на десетки камери, което породи съмнения за съвместна работа върху документален филм.

В компанията на двойката от третата възраст беше извънбрачният син на Терминатора – Джо Баена, единственото от децата му, което споделя страстта на татко си по културизма.

Киноманиаци споделят, че Арни и Долф по ирония на съдбата са се снимали заедно едва през новия век – в екшън поредицата „Непобедимите“ със Силвестър Сталоун, и никога не са заставали лице в лице пред камерите по време на разцвета на филмовите си кариери. Четвъртата част от поредицата, в която двамата мъжаги отново имат важни роли, ще се появи на екраните през септември.

Любопитният факт, че около Арнолд Шварценегер и Долф Лундгрен имаше снимачни екипи, въоръжени с професионална техника, подсказва, че срещата им съвсем не е била така случайна. По-сериозните предположения бяха, че двамата снимат филм, посветен на бодибилдинга, но към момента подробности за този проект не са известни.

Източник: „Уикенд“