Ами... това е! Като си падаш по агнешко и искаш да го правиш само с младоци, някои от които могат да ти бъдат синове, няма мърдане. Очевидно мъж от друга възрастова група не може да те възбуди и това вече преминава на ниво физиология. Опитваме се да обясним манията на Ваня Щерева по момченца, най-младият от които беше с 25 годинки по-малък от нея.

Този месец Ваня ще чукне 54 лазарника, а ето, че си набеляза нова свежа плът. И говорим не за кой да е, а за чаровника Евгени Генчев, който пък тази година навърши 35. Отново добра разлика, а?!

Щерева покани пианиста в дома си, откъдето пусна общи кадри и заяви, че видиш ли, с Генчо мъдрели текст за песен. Каква ти песен, какви пет кинта, като после стана ясно, че просто се прави на интересна и се чуди какво да каже, за да обясни появата си с ергенина в мрежата.

"Като нищо Ванчето ще го крънка да й пише музика или нещо, но истината е, че ще гледа само как да го изчука. Познаваме си я. Поне Генчо може да бъде спокоен, че след едното... няма да му висне на врата и да го преследва, но така или иначе тя си проси скандала с Валерия", коментират нейни познати.

Каква наистина ще бъде реакцията на Валерия Георгиева и дали изобщо ще седне да ревнува от леля си Ваня?!

Източник: Crimesbg.com