Испанският носител на Световната купа и бивш играч на „Барселона“ Жерар Пике падна от сцената на събитие за откриване на нов футболен турнир. Ритнитопковецът, който е бивш партньор на попзвездата Шакира, падна от сцената, докато отиваше да подпише тениска на млад фен. За щастие, той изглеждаше невредим и беше видян да подписва ризи след това.

Преди година Шакира и Жерар Пике се разделиха по неособено приятен и за двамата начин. Футболистът се съгласи да даде двамата общи синове на майка им срещу 400 хил. евро годишно и 5 безплатни полета в годината, за да ги вижда. След като се раздели с него, Шакира реши да вземе синовете със себе си в САЩ.

Що се отнася до инцидента, щатските таблоиди заподозряха отмъстителния пръст на певицата и някоя тежка арабска магия. Този път обаче му се размина, но следващия, кой знае...

Шакира е от колумбийско-арабски произход, като майка й е колумбийка, а баща й ливанец. Може пък да е понаучила някоя друга арабска магия от арсенала на баба си по бащина линия. На арабски името Шакира означава изящна жена, но красотата не я прави добра, нали?

Арабското проклятие на Шакира май застигна Пике

Само 7 месеца след раздялата си с Шакира, Пике официално показа новата си любима – 23-годишната Клара Чиа Марти.

Източник: „Уикенд“