Повече от очевидно е, че Антония Петрова вече далеч не е толкова близка като преди с родителите си Ана и Иван Петрови.

Последователи на пернишката миска разкриват, че родителите й нямат актуални снимки с внуците Ивайло и Благовест от доста време. 

Само преди няколко дни Антония Петрова прави погача за 40 дни на малкия си син. Направи впечатление обаче, че в църквата били само тя, съпругът й Ивайло Батинков и двамата им синове, без баби и дядовци.

Парти за бебето е имало, но на него не е присъствала майката на Антония Петрова. Междувременно стана ясно, че в същото време тя си е била в Перник. Така и не става ясна причината за настъпилия разрив между нея и родителите й. 

Докато бе омъжена за руснака Александър Бередин, Тоца бе изключително близка с родителите си. Те им гостуваха поне веднъж в седмицата, а на всички празници задължително бяха заедно. Дори и след развода си, тя продължи да пътува с родителите си и да качва снимки в социалните мрежи.
 
След като се залюби с Ивайло Батинков тя продължи да поддържа топлите отношения с родителите си, но не за дълго. Очевидно разривът помежду им е настъпил в началото на миналата година, тъй като оттогава датират последните снимки на семейството с единствената им дъщеря. 
Прави впечатление, че родителите на Антония Петрова дори не са приятели с нея в социалните мрежи, което е сигурен знак за влошаване на отношенията помежду им.
Близки до Антония Петрова предполагат, че по всяка вероятност Ивайло Батинков не желае толкова близки отношения с тъщата и тъста. 

Наскоро Антония Петрова се похвали, че е свалила излишните килограми от втората си бременност броени дни след раждането. 
Твърди, че и през двете си бременности качила по 11 килограма, които свалила за 14 дни след раждането. Поради тази причина със съпруга й се шегували, че е родена да ражда.

Перничанката твърди, че за да върви семейството в правилната посока, всеки трябва да е наясно с ролята си. в този ред на мисли тя заявява, че съпругът й е лидерът у тях, а тя е тази, която дава съвети.
Източник: Уикенд

Антония Петрова се изпокара с родителите си