Антония Петрова се появи в ужасяващ вид и накара мнозина да се запитат какво я е сполетяло. 

Тя бе сред поканените от Нова тв да коментира изборите.

Мис България 2009 г., която по образование е юрист, направо ужаси зрителите с вида си. Почти никой не чу нищо от това, което каза това, а гледаха обезобразеното й лице и цъкаха ужасени. 
На всички им направи впечатление, че Антония Петрова направо се е окепазила след множеството филъри и операции и от някогашното й лице не е останал и помен. 

Дори хората да се стряскат от вида й, очевидно тя пък се харесва в този си вид, предвид, че планира да си направи още „ремонти“. Това накара мнозина да се запитат няма ли огледало в дома си, че да види, че единственото, което постига с тези корекции е да се загрози и състари още повече.

Вероятно сте забелязали, че си е орязала носа до миниатюрни размери и изглежда направо комично. Отделно от това си е наблъскала устните и скулите с огромно количество филъри и има вид на плондер, който всеки момент ще експлодира.

Някои коментари в мрежата отбелязват, че напоследък Тоца е заприличала на „ботокс-близнаците“ Богданоф, които издъхнаха в началото на годината, а други дори я определят като „напълнена пуйка“. 
В крайна сметка всички недоумяват защо е нужно да си причинява всичко това.
Източник: lupa.bg