Пожелава на всички бременни да имат нейната лека бременност

Антония Петрова разкри изненадващо за всички причината, поради която до последно е крила втората си бременност.

Припомняме, че преди месец тя остави всички без думи с признанието, че е станала майка за втори път.

Антония Петрова разкри причината, поради която е крила втората си бременност

Всички нейни почитатели останаха като гръмнати от новината, тъй като тя дори не бе загатвала, че е бременна. Разбира се през времето на бременността й се появиха такива твърдения в жълтата преса, но никой не ги взе на сериозно.

Блондинката, която дари съпруга си – бизнесмена Ивайло Батинков с втори наследник най-накрая проговори и разкри каква е причината, поради която е решила да скрие бременността си и новината да не достига до широката общественост.

В този ред на мисли Антония Петрова е категорична, че не е крила бременността си и допълва, че просто не го е обявила официално и не е парадирала с това, че е в очакване на втората си рожба. Споделя, че не съжалява и за миг за това решение, защото можела да ходи на работа да последния ден от деветия месец. Освен това с половинката й не спрели да пътуват по света.

Посещавали всякакви партия и събития и ходела навсякъде с огромно удоволствие, защото се чувствала прекрасно. Твърди, че бременността й била изключително лека, както и първата.

Споделя и снимка от 8-я месец на бременността си от страхотна сватба и пожелава на всички бременни да се чувстват като нея.

Източник: show.blitz.bg