И децата й се хилят, защото вече и те разбират от техника и фотошоп, дори повече от нея самата. Леля им Тоца обаче явно смята, че никой няма да й ловне "хитринките" и хората ще гледат фотосите й и ще цъкат с език. Да, може, но трябва да са доволно глупави...

Преди ден съпругата на Ивайло Батинков реши да се покаже като абитуриентка преди повече от 20 години и пусна две свои стари снимки. Всички отдавна знаем, че Тоцето не се показва в нета без дузина филтъра и фотошоп, но не предполагахме, че ще си изрисува и младежките снимки.

Но ето на - воала! Петрова си барна муцуната и на двата фотоса така, че я докара почти съвсем на сегашната. Макар да знаем, че по време на конкурса Мис България тя нямаше нищо, ама нищо общо с тунингования си настоящ образ.

Устните й бяха тънки, носът различен, формата на лицето дори, защото не го е пълнила с филъри... но на младежките й снимки я виждаме почти такава, каквато се прави с филтрите сега.

"Е, машалла, Тоцо, няма други такива комплекси като твоите... И да не си била изваяна тогава, което всички знаем, поне си била млада, на 18. Защо не се покажеш реално, че да те видях хората?! Или те е страх, че не биха ти разпознали муцуната", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com