За нищо на света Антония Петрова няма да сложи край на брака си с Ивайло Батинков. Още повече, когато му е родила две деца и рискува да остане едновременно самотен родител и да се прости с благинките от работата в съвместния бизнес. Това разкриха близки до нея източници, които довериха, че отричането на изневярата на Батинков е ход от страна на Тоца.

Както знаем, тя заяви преди дни, че слуховете за развода й са лъжа, както и било лъжа това, че мъжът й си има любовница. "Ивайло да ми изневери на мен - това е вицът на годината", изкиска се Тоца, но някак неубедително.

Тя постна стотици статии с твърденията си, но въпреки това липсват умилителните й фотоси на семейна идилия, с които ни заливаше преди. Източниците разкриха, че Петрова е простила на Батинков или поне се опитва да му прости факта, че е мачкал чаршафите с друга, а той й обещал това да не се повтаря.

"Антония едва не му издра очите като научи за другата, а на нея й вдигна такъв скандал, със заплахи и обиди, както подобава, че направо не е за разправяне. Ивайло уж скъса с въпросната, но доколкото го познаваме, това или е временно, или ще си намери нова, само да поотшумят нещата", коментират източниците.

Петрова била в ужас от мисълта, че някой ден самият той може да й поиска развод и се чудела как да го задържи.