Култовият вокалист на „Ред Хот Чили Пепърс“ 60-годишният Антъни Кийдис бе хванат в крачка от папараци в момент на кратка интимност в колата с актуалното си гадже – 25-годишната украинка Марина Мазепа. Влюбените гълъбчета са на почивка в Хавай и практикуват креватни упражнения по цял ден в различни пози.

Разнообразието в интимен план идва от факта, че украинката е известна с участието си в „Америка търси талант“. В шоуто Марина се представи като Жената Каучук. Гъвкавата дама е искала да демонстрира своята форма на задната седалка на автомобила му – луксозен джип, паркиран край горичка на плажа.

За вокалиста на рок бандата от години се знае, че е заклет женкар, като избира по-млади жени – поне на половината на възрастта му. И Мазепа не е изключение в това отношение. Предишното гадже на певеца беше моделката от Австралия Хелена Вестергаард, която е с 32 години по-млада от него.

Антъни от „Ред Хот Чили Пепърс“ си ляга с Жената Каучук

Само преди 5 години в свое интервю Антъни се похвали, че е истински полов маниак и не пада под 100 бройки годишно. За него се знае, че има доста почитателки, готови да скочат в леглото му и десетки вече са го правили. В интерес на истината трябва да се признае, че за 60-годишен мъж рок вокалистът изглежда в прекрасна форма.

Източник: „Уикенд“