Със сигурност вече би ви било изключително трудно да разпознаете бившата на Димитър Рачков – Анита Димитрова. Само година, след като комикът я натири, плеймейтката е успяла да промени лицето си до неузнаваемост, подлагайки се на редица пластични операции. По всяка вероятност причината за това е новата й професия – елитна секс труженичка, чиято цена на услугите се вдига паралелно с броя на корекциите.

 

Това, което прави силно впечатление е, че драстичната промяна във вида й е настъпила именно след раздялата й с Рачков, което на пръв поглед изглежда нелогично, тъй като пластичните операции далеч не са евтини. В този ред на мисли е странно как  Анита, която е изгубила основния си спонсор, е успяла да си ги позволи. За никого не е тайна, че трите години, през които живееше с Рачков, издръжката й бе изцяло за негова сметка.

Когато двамата се залюбиха, Анита вече бе наляла доволно бюста си, затова единствената корекция, която правеше по време на връзката им бе да налива периодично устните си с хиалурон.

 

Първото, на което Анита е посегнала в корекциите след раздялата си с комика, е носът, който към момента е силно скъсен и изтънен, почти на изчезване, както напоследък е изключително модерно. За сметка на това пък скулите й изглеждат толкоз надути, сякаш е нажилена многократно от оси, което издава, че и над тях са се трудили специалисти. Устните й също са издути до крайност и заемат неестествено голяма част от лицето й. В сравнение с преди и брадичката й е по-различна – вече е доста изпъкнала. Мълвата носи, че Анита се е подложила на всички тези промени, тъй като вдигат цената в най-древния занаят.

 

Както вече стана ясно минималната й тарифа като труженичка в България е хилядарка, а сред изискванията са да бъде наета за най-малко три часа. Цената й в Турция и Дубай, където също работи, е 5000 евро, плюс разходите за път и престой. Отлично запознати твърдят, че в бранша тези цени са непостижими, ако не легнеш под скалпела.

 

Говори се, че Анита се е тунинговала в Турция, където е в пъти по-евтино, отколкото у нас, но пък и резултатите невинаги са задоволителни.

Преди дни тя обяви, че е сгодена за американски инвеститор със странното име Нико Еврика Бец. Според мнозина обаче този годеж е измислен, тъй като стана ясно с какво се издържа след раздялата й с Рачков.

 

Миналата седмица тя показа снимки с Еврика от Амстердам, но странното е, че човек, който се е сгодил за нея, би я пуснал на публично място само по сако.

Източник: Уикенд