Никой не им даваше повече от няколко месеца, но те изкараха заедно три години. Добър период от време, като се има предвид огромната разлика в годините им. Преди месеци обаче Димитър Рачков и Анита Димитрова сложиха край на отношенията си като новината бе съобщена мигновено и то от самия Рачков.

Митето никога не е правил подобни изявления след връзката си с Мария Игнатова, но за Анита побърза да "бие тъпана". Даже днес той загатна, че вече има нова любов и се чувства прекрасно.

Самата Анита досега не бе говорила за раздялата, както и пази в тайна дали е обвързана. Знаем, че тя заряза банковото дело и се цани за брокер, където явно има повече подкрепа и "далавера". Днес младата блондинка шашна всички с изненадващи откровения за краха й с Рачков и заяви, че това не е била първата, но е била последната им раздяла.

Димитрова призна, че са имали огромни проблеми заради характерите, които изобщо не си паснали. "Много пъти сме се карали, имали сме периоди на раздяла, после се събирахме, давахме си време, но не. Така и не се получи и не успяхме да се съвместим. Просто любовта не беше достатъчно", шокиращо сподели Анита, която до вчера се кълнеше в безкрайна любов и щастие с Рачков.