Димитър Рачков има огромен проблем и той е, че за годините си (вече половин век), той още се държи нелепо и често пъти не се чува какво говори. А ако се усеща и го прави нарочно, още по-зле...

Знаем, че само преди ден той се изцепи в ефир и издаде, че сватбата на Ненчо Балабанов ще бъде след две седмици. С което искрено разгневи Ненчо и изгуби уважението му (човекът се опитваше да запази тайната до последния момент).

Днес пък Рачков сътвори нова идиотия - пред цялата страна заяви, че не иска за официална съпруга младата си изгора Анита Димитрова. Как е реагирала тя, само двамата си знаят засега, но сме сигурни, че не хвърчи от щастие.

В свое интервю Рачков счете за нужно да обяви, че не иска да се жени и не обича сватбите като цяло. "На толкова много съм ходил, особено по работа, че не ща и да чуя за моя лична такава. Няма и да го направя, най-вероятно", изцепи се Митето, като все пак си остави лека вратичка, за да не ядоса Анитка.

Според близки до младата Димитрова обаче, тя няма да понесе лесно тези думи, още повече, че винаги е била убедена, че живее в сянката на Мария Игнатова като гадже на комика.

"Мария е известна и беше харесвана от много хора, а Анита никой не я знаеше преди това. Затова и тя си мечтаеше поне да е първата, завела Рачков до олтара, но... ядец!", коментират запознати.