Юксел Кадриев разочарова почитателките си

Ани Салич скастри бившия си колега Юксел Кадриев.

В причина за конското се превърнаха излишните килца, които новинарят от bTV е натрупал напоследък. Всеизвестен е фактът, че Ани Салич и Юксел Кадриев са добри приятели и тя му е помагала неведнъж в трудни моменти. Новинарката подчертала, че е крайно време Юксел Кадриев да се погрижи за килограмите си, правейки сутрешни кросове.

[caption id="attachment_433332" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев разочарова почитателките си Юксел Кадриев разочарова почитателките си[/caption]

Критиката й сериозно жегнала водещият на новините по bTV и той обещал, че ще се заеме сериозно с отстраняването на този проблем. Любимецът на зрителите е ентусиазиран от новото предизвикателство и е категоричен, че ще успее да се отърве много бърдо от излишните 10-15 килограма, без да му се налага да ползва услугите на диетолози. Юксел Кадриев е категоричен, че когато реши нещо, го прави. Злите езици шушукат, че паркетният лъв Евгени Минчев, с който Юксел е приятел от доста години, също му се обадил по телефона, за да му направи забележка за килцата.

Евгени Минчев бил категоричен, че е непдопустимо Юксел Кадриев да проявява подобно нехайство към визията си. Той го посъветвал да ограничи малко храната и питиетата, подчертавайки, че го гледат хиляди хора. Зрители също отбелязват, че от някогашната стройна и привлекателна фигура на новинаря не е останал и помен. За нула време, той натрупал върху снагата си нови 10-тина килограма. Излишната маса, която се е настанила върху тялото му, го състарява преждевременно, отбелязват негови почитателки.

Дамите са разочаровани от факта, че хубав мъж като Юксел Кадриев може да се запусне до такава степен. Те коментират, че е повече от очевидно, че по-голяма част от костюмите вече са му отеснели. Колегите на новинаря отдават този факт на нездравословния начин на живот, който води напоследък. Той не слиза от автомобила си дори когато притичва за кутия цигари, а след късните емисии се тъпчел доволно с огромни количества храна, пише vsekiden.com.