Ани Цолова е хвърлила минимум 400 хиляди лева за новата си придобивкаАни Цолова превърна някогашна соц вила в луксозно жилище

Ани Цолова се шири в истински палат в Драгалевци. Телевизионната водеща се е обзавела с къща, на която много родни знаменитости могат само да завиждат. При това в най-баровския квартал на столицата. Както знаете, още през лятото стана ясно, че телевизионерката си е купила нова къща в Драгалевци, където смята да живее със семейството си.

[caption id="attachment_429452" align="alignright" width="300"]Ани Цолова в новия си дом Ани Цолова в новия си дом[/caption]

Тогава обаче постройката беше напълно занемарена, тъй като вече бившите й собственици нямаха средства, за да я поддържат. Къщата напомняла повече на соц вила, отколкото на уютен дом за живеене, разказват комшии. След като Ани Цолова и мъжът й Васил я купили обаче, се започнали стабилни ремонти по нея. Цяло лято по къщата работили различни майстори, а според съседите ТВ водещата сменила поне 30 различни специалиста, за да получи това, което иска.

Усилията обаче имали резултат и в момента домът на Ани Цолова не се различава по нищо от останалите луксозни палати в квартала. Според запознати покупката и ремонтът на новия й дом са глътнали поне 400 хиляди лева, научиха от Агенция ПИК. Сума, която малко български семейства могат да отделят. Това за пореден път потвърди слуховете, че журналистката е сменила телевизията само и единствено заради парите.

Както знаете, Ани Цолова се премести от бТВ в Нова ТВ през лятото след сериозен скандал. Доводът на репортерката за промяната беше, че от бТВ се опитвали да й налагат цензура на гостите и въпросите, които да им задава. Истината обаче е, че още тогава се заговори, че от Нова ТВ са й предложили много повече пари и водещата без много да му мисли е приела.

Като е успяла да убеди и екранния си партньор Виктор Николаев да я последва.

Ани Цолова Ани Цолова Ани Цолова