Ани Цолова даде втори шанс на брака си

Ани Цолова и мъжът й Васил Мичев отново са щастливо семейство. Журналистката е дала втори шанс на оператора, след като през последните няколко години двамата многократно бяха на ръба да стигнат до развод. Причината за кавгите им не бяха афери на Васил с други жени, а афинитетът му към питиетата. Докато Цолова все още работеше в сутрешния блок на Нова телевизия и отсъстваше от вкъщи през по-голямата част от деня, съпругът й бе останал без работа и се чудел кои приятели да събере на маса. Съседи на тв звездата от столичния квартал "Драгалевци", където тя и семейството й обитават огромна къща, неведнъж са споделяли, че от дома на водещата се чуват музика и силен говор. Тогава Васил не се чувствал удовлетворен от живота си и не можел да свикне с мисълта, че съпругата му изкарвала повече пари от него. В същото време обаче бил напълно демотивиран да започне свой бизнес или да си намери допълнителна работа, за да бъде глава на семейството, както му е редът.

Радикални промени

Едва след като Цолова бе прогонена от Нова тв и изпадна в сериозна депресия, защото финансите не й стигаха да покрива всички сметки, Мичев се взел в ръце и решил да направи радикални промени в живота си. Именно тогава той се зарекъл, че повече няма да посяга към чашката и от близо 2 години вече бил като чисто нов човек. Това се видя и по време на светско събитие в популярен летен бар в близост до НДК, където Цолова бе решила да заведе мъжа си и техния общ син Калоян. През цялата вечер операторът го караше само на минерална вода, докато всички около него си даваха наздравици с какъв ли не алкохол.

Загърбване на порока

Самата Ани пиеше коктейл, а синът й - лимонада. Липсата на твърдо гориво в чашата на Васил определено се бе отразила на настроението му и той бе унил от началото до края на събитието. Загърбването на порока обаче определено е дало и визуален резултат, защото мъжът на Цолова е видимо отслабнал и изглежда по-свеж отпреди. [caption id="attachment_639355" align="aligncenter" width="271"]Ани Цолова се събра с мъжа си сн. YouTube Ани Цолова се събра с мъжа си сн. YouTube[/caption] В момента двамата освен съпрузи и родители са и бизнес партньори. Мичев е съдружник на журналистката в нейната фирма за медийни консултации, като и там се изявява като оператор. Всъщност основните си доходи Ани получавала от работата по рекламните кампании на различни фирми, които пък съпругът й заснемал, тъй като определено бил факир с камерата, пише retro.bg.