Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит

Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит покрай пандемията, писа "Уикенд". Бившата тв звезда е толкова сериозно закъсала за клиенти във фирмата, която отвори преди малко повече от 3 години, че е решила да се насочи към нова професия. Тя е започнала да озвучава аудио книги.

Озвучаване на книги

Наскоро фирмата, в която Ани е сключила договор за озвучаване на книги, пусна реклама с лицето на бившата партньорка на Виктор Николаев в "Здравей, България". Във видеото тя прочита няколко реда от книгата, приканвайки хората да си купят целия запис. Бившата тв звезда се справя доста добре с озвучаването. Не може да се каже, че е на нивото на еталона в тази професия в страната ни - актрисата Гергана Стоянова, но с още малко репетиции може и да я достигне.

Награди за правоговор и отлична дикция

Още като журналистка Цолова е получавала награди за правоговор и отлична дикция. Сега отново залага на това свое качество в опит да свърже двата края.

Бизнес

Бизнесът на звездата от доста време буксува. В края на 2018-та година водещата създаде фирма, в която да обучава хората как да се държат пред камера, как да дават интервюта и как да правят успешни презентации. В портфолиото й мога да се видят имената на много големи компании, които обаче поне от около година не са търсили услугите на новата бизнесдама. От месеци тя не провежда обучения, твърдят запознати. Заради кризата около пандемията последното, което фирмите правят, е да обучават кадрите си как да дават интервюта и да правят презентации.

Тв интервю

Това са първите разходи, които са орязани от бюджетите им още на старта на пандемията през март миналата година. Оттогава досега Ани Цолова трудно се справяла с парите. В опит да напомни за себе си тя даде преди няколко месеца голямо тв интервю, но това не й е помогнало да закрепи положението. [caption id="attachment_663021" align="aligncenter" width="300"]Ани Цолова пак сменя професията сн. hotarena.net Ани Цолова пак сменя професията сн. hotarena.net[/caption] В крайна сметка Цолова се разровила за допълнителни ангажименти. Един от тях е четенето на аудио книги, което напоследък е много популярно сред звездите. До момента са го правили единствено актьори, а водещата е първата дама извън тази професия, която застава пред микрофона, за да запише цял роман, предават от hotarena.net.