Анелия и Любомир Захаринов щяха да се женят. Да, да, очакваше се това да се случи към август. Вместо това обаче двамата се разделиха още преди месеци и тази, която отново остана потърпевша и ближеща рани, е Анелия.

Видно беше още навремето, че певицата е тази, която повече обича в тяхната връзка. Тя, която никога не е говорила за гаджетата си, камо ли да ги покаже, манифестираше публично връзката си с Любо. Вярвайки, че той е мъжът за нея и че двамата ще остареят заедно. Нещо повече - прехвърлилата 40-така певица сериозно заговори и за дете, което иска да роди на "принца" си. А преди това винаги е казвала, че щерка й Ивон Динева й е предостатъчна и не иска повече деца.

Краят на любовта на Анелия и Любо дойде по негова вина, той поискал да се разделят. Втръснало му, уплашил се, каквото и да се изтъква като причина, истината е една - не я е обичал достатъчно. Не стига това обаче, ами Захаринов се показа пълен гадняр.

Близки до обкръжението му разкриха скандално преди дни, че той се нахвърлил да сваля не коя да е, а колежката на Анелия - Емануела. Дали сериозно, или просто за да я пробва за забавление, няма значение - самият факт е достатъчно гнусен и жалък.

"Ти, комплексар нещастен!!! Жалка твар!! А аз, глупачката, да се кълна в любовта ни... що за идиотка съм била?!?", почти в истерия крещяла Анелия пред приятели като научила. И има си хас да не беше го направила...

Източник: Crimesbg.com