Голяма скица е Анелия, признаваме й го. Певицата успя да разсмее зрителите днес в ефира на национална телевизия, където изцепи, че годините изобщо не й личали и това не е нейно мнение, а на всички хора около нея.

"Питат ме постоянно какво правя, че съм толкова младолика. Казват ми, че приличам на 20-годишна девойка и повече не могат да ми дадат. Ами да, така е. Така е, защото имам хубава енергия и не тая лоши помисли в главата си, не съм и отмъстителна, а това винаги подмладява човека", каза Анелия.

И е напълно права. Признаваме, че изглежда чудесно за годините си и да, бихме и дали - хайде, ако не 20, то поне 35 лазарника, макар тя да е прехвърлила 40-така.

Някои от зрителите обаче не бяха толкова благосклонни и изригнаха в коментари, че певицата си изглежда точно на толкова, на колкото е.

"Стига сте се превъзнасяли и префантосвали! Съдрахте се да се правите на това, което не сте. Ами сори, но времето си лети и всеки остарява. Радвай се на живота си и не се опитвай да бъдеш момиче, защото няма да ти се получи. Бъди жена и изглеждай добре за годините си!", съветват я потребители. Имаше и доста злобни изказвания, но ще ги спестим.

А други я посъветваха да погледне една Моника Белучи, която чукна 60-така, няма пластични операции, но пак е номер едно по красота сред мъжете.

Източник: Crimesbg.com