Отсега нататък мъжете ще се съобразяват с нея, а не тя с тях. Това заяви категорично чалга дивата Анелия, която още си носи последиците от предишната си връзка с Любомир Захаринов. Двамата стигнаха и до годеж, след което обаче той я зафучи заради 20-годишна блондинка.

Анелия успя да преодолее болката, а и това не беше първата изневяра на Любо, на когото тя опрости още няколко през последните години. Е, явно от това й е писнало и днес е категорична, че е по-щастлива и е в пълен рахат.

По този повод Анелия реши да направи изявление към евентуалните си бъдещи ухажори, които трябвало да са наясно с нещата от самото начало. А именно, че няма да имат домакиня в къщата и послушна женица, която да седи и да ги чака с манджата на печката.

"Нито чинии ще нося, нито ще обслужвам някого. Точка. Аз не съм такъв тип жена и това е добре да се знае. За да не ми губят времето после, а и своето да губят излишно. Мъжът, който ще е до мен, ще ме приема такава, каквато съм - светска жена, глезена и със своите си принципи. Трябва да обича мен и душата ми, а не манджата ми, защото такава няма да му дам", казва Анелия.

А потребители се чудят дали изобщо ще се намери някой наистина сериозен кандидат при тези нейни условия.

Източник: Crimesbg.com