Прави впечатление, че в последно време Анелия рязко е намалила изявите си – има едва по 4-5 участия месечно. За сравнение преди за същия период имаше двойно повече участия. Причината за това не е, че клубовете не я искат, а че певицата се съобразява с годеника си Любомир Захаринов.

 

Вероятно на мнозина от вас, този сюжет ще напомни за Мара Отварачката, която спира да извива плейбек при всеки възлюбен. Тук е моментът обаче да посочим, че разликата между двете е огромна, защото не Захаринов е този, който забранява на Анелия да пее, а самата тя иска да е всяка минута до него. Причината е, че не желае да го оставя вечер сам, тъй като се опасява да не му писне да е без жена и да я замени.

Вероятно като забременее ще спре с певческите си изяви за поне година. Самата Анелия преди време подчерта, че мъжът е този, който трябва да се грижи за прехраната на дома, а жената – за уюта. Приятелки до фолк дивата издават, че тя го ревнува бясно, докато Захаринов изобщо не е от обсебващите мъже. Наскоро Анелия дори си позволила да разиграе сцена на ревност в столичен мол.

 

Ядосаната певица крещяла, докато Любо вървял плътно до нея и се опитвал да я успокои, но без успех. „Откъде накъде?! И коя е тя, че да й обръщаш внимание?! Харесваш ли я, те питам?! Ако да – ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще правите заедно“, крещяла тя с пълно гърло.

 

Тук дори не става въпрос за свалка или изневяра, а за приятелка на Любомир, която изпълнителката от лекия жанр не одобрявала и подозирала, че харесва мъжа й. Самата певица многократно е признавала, че е адски ревнива, а това, че Любомир по никакъв начин не показва чувствата си, я влудявало още повече.

Източник: Уикенд