Фолкдивата Анелия се зарови в работа след изненадващата раздяла с годеника й – хазартния бос Любомир Захаринов.

Когато срещна любовта в негово лице, заралийката остави кариерата си на заден план, убедена, че човекът до нея е най-важен. Тя дори заяви, че е отворила нова страница и се стреми да намери баланса между кариерата и личния си живот, но уви, очевидно не е успяла.

 

Видимо раздразнена от слуховете, че спира да пее, хитовата изпълнителка обяви професионалните си планове с включване на живо в социалната мрежа. Макар да не е в стила й да се обяснява и да коментира клюки по неин адрес, този път направила изключение, тъй като се притеснила от прочетеното.

 

Тя отбеляза, че не само не спира кариерата си, а продължава да работи на пълни обороти. Посочи, че през настоящия месец е организирала с екипите й заснемането на три проекта, а преди това направила още един, който обаче задържала малко във времето. Подчертава, че продължава да работи усилено и я очакват много хубави неща с песните й. В заключение посочва, че много обича феновете си и ги призовава да не вярват на глупостите, които четат.

Прави обаче впечатление, че не споменава и дума за раздялата й с Любомир Захаринов, с когото планираха сватба съвсем скоро.

Припомняме, че изпълнителката каза „да“ на своя любим през юли, м.г., малко след 41-вия си рожден ден. Дори показа годежния си пръстен в профила си в Инстаграм, където за радост на феновете си и нетипично за нея, споделяше доста кадри от романтични моменти.

 

Двамата с Любомир бяха на ваканция в Банско през януари. Тогава певицата за пръв път се качи на ски, като от забавните снимки пролича, че именно годеникът й е нейният учител. Анелия добави към кадрите: „Обичам те, щурчо!“

 

Уви тези фотоси вече ска свалени от Инстаграм – след изненадващата раздяла, певицата изтри всички снимки, на които са заедно с бизнесмена. Случайно или не, именно през февруари Анелия пусна парчето „Няма да ме замениш“, което на момента бе сравнено по звучене с първите й хитове и заслужено пожъна само позитивни коментари.

Източник: Уикенд