Фолк дивата Анелия е поредната известна личност, която призна, че е потърсила професионална помощ от психолог в труден за нея момент. Тя продължила да работи със специалиста и след преодоляването на проблема като фокусът вече паднал върху личностното й израстване и развитие.

 

Певицата била изпаднала в кризисна ситуация преди две години – чувствала се на кръстопът, била изправена пред необходимостта да вземе решения и да внесе промени в живота си, които разбира се имали своите последствия. Макар Анелия да не конкретизира дали въпросния период включва връзката й с бизнесмена Любомир Захаринов, отбелязва, че била тъжна и стресирана. Припомняме, че двамата бяха сгодени, преди изненадващата им раздяла, за която се разчу през март.

 

Анелия смята, че има какво още да научи за себе си и иска да постигне пълна осъзнатост, както и да се развие като личност. Изглежда стремежът й е свързан с взискателността към професията и личния й живот. За никого не е тайна, че певицата се самоопределя като изключително изискваща не само от себе си, а и от околните, включително и от мъжете в живота й.

Неслучайно всичките й любови са били всеотдайни, тъй като певицата не се задоволява с нищо по-малко от това.

 

В резултат на работата с психолога до момента, Анелия си дала сметка, че голямо значение за това й разбиране за любовта е оказал семейният модел, в който е израснала. Родителите й имали силна връзка и уважение един към друг, били отдадени на рожбите си и се стремили да изградят ценностна система у тях, в чиято основа е високият морал.

 

За съжаление обаче Анелия губи баща си, когато е едва 15-годишна. Тази трагедия разбира се белязва живота й завинаги. Вероятно именно в резултат на нея, на 19 години певицата се обвързва с мъж, който е доста по-възрастен от нея – вдъхвал й сигурност и спокойствие.

Първият и засега единствен съпруг на певицата е Коко Динев, а Ивон е плод на любовта им.

 

Влизайки в живота й, Динев, който е с 10 години по-голям от нея, може би донякъде успява да запълни празнотата, зейнала след загубата на баща й. С него певицата се чувствала защитена и обгрижвана. Тя неведнъж е споделяла, че бащата на детето й я е направил принцеса. В попфолк бранша пък е всеизвестно, че именно Динев е дал тласък на музикалната й кариера.

 

В крайна сметка двамата се разделиха заради различните им представи за живота и най-вече за семейния модел. Докато Анелия държала да живеят под един покрив и да се събират всяка вечер на масата, Динев настоявал да живеят разделени, макар да били в брак.

След появата на дъщеря им, пътищата на двамата се разделили, но Анелия запазила уважение към бизнесмена. Тя винаги е оценявала и грижата му към дъщеря им.

 

Анелия твърди, че към днешна дата е много по-осъзната по отношение на търсенията си в любовта, но не крие, че очакванията й към мъжа до нея, са големи. За момента не е ясно дали има нов мъж до себе си след раздялата със Захаринов.

Източник: Уикенд