По всичко личи, че Анелия бързо е успяла да се отърси от проваления годеж с по-младия от нея Любомир Захаринов, който има проспериращ бизнес в хазартния сектор. На такива мисли навява коментарът й по повод новия й хит „Буря“, за който се предполагаше, че е с автобиографичен елемент, посветен именно на скорошната й разлъка.

 

Заралийката обаче е категорична, че нещата не стоят по този начин. За сметка на това пък бившият й съпруг Коко Динев, с когото имат вече пораснала дъщеря, може да се похвали с цели две песни от репертоара на певицата, посветени на личността му.

Предвид, че до неотдавна му се носеше славата на плейбой с предпочитания към фолк звездите, не е изключено да е бил и нечия друга муза.

Относно последния й хит „Буря“, предизвикващ асоциации със случващото се в личния й живот обаче, тя е категорична, че няма и доза истина. Нямало и логика, понеже в предишната си песен „пускала главния герой при друга жена, а пък в тази иска да го убива“. Именно това противоречие, Анелия използва като аргумент, че предположенията на феновете й са грешни и текстът на песента не отразява последната й раздяла.

 

Такава обаче е имало при раздялата й с Коко Динев и продължава да е единствената в живота й. след като години наред се тиражираха всевъзможни слухове за причините, довели до раздялата й с Динев, Анелия призна, че това е бил много тежък емоционален момент в живота й. Преди 4 години тя разкри истината в интервю пред Мон Дьо по Нова тв, че до раздялата й с баровеца се стигнало след серия изпитания, започнали по време на бременността й с Ивон. Тогава лекари я шокирали с новината, че има онкологично заболяване, но по-късно станало ясно, че диагнозата е грешна. В този времеви диапазон обаче започнал крахът на брака им. Наложило се последните 3 месеца от бременността си да остане в болница за задържане на плода, където лежала през цялото време. Освен това като всяка бременна жена, а предвид и допълнителните й тревоги, била много емоционална, което раздалечило допълнително съпрузите и създало напрежение помежду им.

 

Тези дни Анелия допълни, че тъй като Динев бил първата й любов, не й било никак лесно да продължи напред след развода, а и наличието на дете направило раздялата много по-тежка. Към днешна дата обаче тя вече се отнася по-философски към нещата и ги приема като житейски уроци, а с Коко успели да запазят добрите си отношения.

Източник: Уикенд