Анелия е сред малкото родни певици, особено чалгарки, които през годините доказаха, че живеят много по-добре сами, без мъж до себе си. Знаем, че тя беше омъжена само веднъж - за бащата на щерка си Коко Динев. След развода Анелия имаше няколко връзки, но нищо толкова сериозно, че да си заслужава да го оповести публично.

Последната й любов, както се говореше, беше с наш хазартен бос, но все по-често се шушука, че и той е минал по реда си като двамата вече не са заедно. А последната снимка на Анелия говори достатъчно - тя е дала гръб на камерата като сякаш бяга от нещо и с категоричен жест моли да я оставят на мира.

Болшинството от коментарите под фотото гласят, че певицата е отново свободна, а тя така и не отрече това.

"Анелия поне е добре. Цял живот си е печелила добри пари и ги е спестявала или влагала в имоти, а не да ги пръска за парцали като тъпата Мара Отварачката, пък после да реве, че поредният й тъпкач не й оставил и едно автомобилче. В този ред на мисли Анелия може и да не е Айнщайн, но има повече акъл в главата си", коментират в нета.

А и знаем, че самата певицата неведнъж е казвала в интервюта, че най-важното за нея е да е независима и свободна като не би се оставила никой мъж да определя правилата на ежедневието й.