Анелия е сред малкото родни певици, особено чалгарки, които през годините доказаха, че живеят много по-добре сами, без мъж до себе си. Знаем, че тя беше омъжена само веднъж - за бащата на щерка си Коко Динев. След развода Анелия имаше няколко връзки, но нищо толкова сериозно, че да си заслужава да го оповести публично.

Анелия отново сингъл, певицата парясва мъжете за "добро утро"! (още подробности)

Последната й любов, както се говореше, беше с наш хазартен бос, но все по-често се шушука, че и той е минал по реда си като двамата вече не са заедно. А последната снимка на Анелия говори достатъчно - тя е дала гръб на камерата като сякаш бяга от нещо и с категоричен жест моли да я оставят на мира.

Болшинството от коментарите под фотото гласят, че певицата е отново свободна, а тя така и не отрече това.

"Анелия поне е добре. Цял живот си е печелила добри пари и ги е спестявала или влагала в имоти, а не да ги пръска за парцали като тъпата Мара Отварачката, пък после да реве, че поредният й тъпкач не й оставил и едно автомобилче. В този ред на мисли Анелия може и да не е Айнщайн, но има повече акъл в главата си", коментират в нета.

А и знаем, че самата певицата неведнъж е казвала в интервюта, че най-важното за нея е да е независима и свободна като не би се оставила никой мъж да определя правилата на ежедневието й.