Огромната любов между Анелия и Любомир Захаринов не само остана в миналото, но и се оказа далеч не толкова огромна. Знаем, че това беше първият мъж след Коко Динев, с когото певицата не само започна публично да се показва, но и подробно обясняваше в ефир колко е влюбена и каква щастливка е.

Е, казали са хората - ако нещо е хубаво, мълчи си, за да не го развалиш, но... какво да се прави?! Анелия и Любо Захаринов са разделени от месеци, а той дори не си спомня вече, че е подарил годежен пръстен на Анелия. Нещо повече - ако си беше затварял устата и пазеше авторитета на бившата си, всичко щеш да е добре, но той очевидно е от по-простоватите мъже, коментират близки до Анелия.

Оказа се, че Захаринов не просто разказвал за края на връзката им, ами обсъждал гадно Анелия и говорел, че се имала за примадона и му писнало от капризите й.

"Ай, стига бе! В един момент се чудех аз с чалгарка ли живея, или с кралицата на Англия. Претенции, постоянно мрънкане и по възможност да ти ошушка всичките пари, все подаръци иска, ама от скъпите", разказвал Любомир.

Това стигнало до ушите на Анелия и я вбесило, с пълно право, разбира се. Макар че тя самата публично призна, че мъжът трябва да я задоволява финансово, не прави чест на Захаринов да плещи като дете.

Източник: Crimesbg.com