Актрисата Анджелина Джоли предизвика нови слухове за любовен романс. Бившата съпруга на Брад Пит беше изловена да си "гука" нежно с един от най-богатите хора на света и то по време на тричасов обяд… Фактът, че двамата бяха видени да си тръгват изключително усмихнати, само още повече разпали слуховете, че срещата е била доста далеч от професионален разговор.


Анджи демонстрира очарователен стил, избирайки рокля, вталена по тялото и умело изрязана в кръста. Актрисата непрекъснато си играеше с косата си, а освен това изглеждаше видимо смутена в присъствието на своя кавалер.


Дейвид Майер де Ротшилд е един от най-богатите мъже в света, екоактивист и лобист срещу глобалното затопляне. Мултимилиардерът също демонстрираше леко небрежен стил, но очевидно двамата се чувстваха много добре в компанията един на друг.


Що се отнася до Анджелина, звездата явно се е насочила към "по-едър дивеч" подхвърлят в Холивуд. След като с Брад едва разделиха състоянието от близо четвърт милиард долара, сега актрисата спокойно може да се похвали, че не й липсват пари за благотворителните й каузи. Но явно не се отказва от възможността да си осигури финансова и партньорска подкрепа въпреки всичко. А, ако при това открие и сродна душа, едва ли ще страда от този факт...