Красавица от старите ленти – като такава минава вече холивудската звезда Анджелина Джоли, която скоротечно повехна, макар и „само“ на 47 години. За съжаление на феновете й, няма вече и помен от някогашния блясък на жената, превърнала се в еротичен блян за милиони мъже. Явно трудният период, през който мина актрисата, се отразява твърде зле на външния й вид – коментират жълтите издания зад океана.

Сега Анджелина Джоли се е запътила към петдесетака, но само преди 10-ина години беше еталон за женска красота. Сега обаче кльощавата дама съвсем на хваща мъжкото око, ненаситно към апетитните форми. Отделно от това – в гардероба си напоследък Анджи набляга на черното и сивото, което още повече оформя излъчването й на средностатистическа американска лелка.

Жълтите сайтове изтъкват, че Джоли прекалява с диетите, което се отразява както на кожата й, така и на косата й – рехава, изсъхнала и безцветна като планинска ливада в късна есен.

Интимният й живот вероятно също „куца“, макар че таблоидите пишат, че Анджи като истинска хиена се възползва от млади жребци, които наема с условието за пълна дискретност.

Така че ако искат да видят любимката в пълния й блясък, почитателите на Анджелина Джоли ще трябва да се пуснат филми отпреди 20-ина години, за да се насладят на ослепителната Лара Крофт...

Източник: „Уикенд“