Анджелина Джоли беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже – 40-годишния британски рапър Акала. Само че не новия любовник, а ужасяващият външен вид на актрисата породи вълна от коментари в социалните мрежи.

Известно е, че Акала не е само рап певец, но и журналист и активист. Именно благотворителните каузи се оказали обща тема, която свързала двамата.

„Тя е толкова слаба!“, „Прилича почти на скелет“ – писаха фенове в социалките, като дори изказаха предположение, че актрисата страда от анорексия. При височина 189 см Анджи тежи само 44 кг, което говори за хранително разстройство, твърди източник, близък до звездата..

Друг приятел на знаменитата дама добавя: „Джоли винаги е привличала вниманието със слабата си фигура, но това вече е прекалено“. Източникът обвинява за това бившия й съпруг Брад Пит.

„Войната с него, особено битката за „Шато Миравал“, направо я съсипа. Когато Анджи е стресирана, тя престава да яде и отслабва драматично“ – твърди човекът.

Наред с всичко това Анджелина Джоли май не е и в много добро психическо състояние. Тя не сдържа сълзите си, след като заедно с екипа си получиха 8-минутни аплодисменти за филма „Мария“, в който актрисата играе оперната прима Мария Калас.

Източник: „Уикенд“