Анджелина Джоли победи Дженифър Анистън за пореден път

Войната между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън продължава, дори и без тяхното съгласие. Още от времето, в което Пит предпочете колежката си от "Мистър и Мисис Смит" и се разведе с екранната Рейчъл заради нея, светът се раздели на две. Едната част застанаха зад новото звездно семейство, а другата подкрепиха Анистън в един от най-тежките моменти от живота й.

Съревнование в социалните мрежи

Е, Брад Пит и Анджелина Джоли вече не са заедно, а отношенията между актьора и Дженифър са повече от добри, но това не пречи на феновете да продължават със съревнованието между двете дами. Сега на преден план излезе битката им в социалните мрежи за най-много последователи. Джоли съвсем наскоро си направи профил, с който иска да разкаже историите на бежанците по цял свят и по този начин да привлече вниманието към тях. Първата й публикация беше за Афганистан и случващото се там, последвана от данни за това колко хора са избягали от домовете си през последните години.

Подобрен рекорд

Интересът към Джоли беше огромен и тя успя да събере над 2 млн. последователи само за 3 часа. С това тя подобри рекорда, който преди беше държан от, точно така, Дженифър Анистън. Актрисата дори беше удостоена с награда със световен рекорд на Гинес за събирането на един милион последователи за пет часа и 16 минути. Това се случва през октомври 2019-та година. Тази надпревара не убягна от вниманието на наблюдателни фенове, които шеговито заявиха, че Джоли отново е предпочетена пред Анистън. Анджелина се среща с Брад Пит на снимачната площадка на филма "Мистър и Мисис Смит" през 2005-та година. Именно в същата година той прекратява 5-годишния си брак с Дженифър. Това създаде повод за множество спекулации и нападки към Джоли, като фенове я обвиняваха, че е откраднала Пит. Актрисата обаче по никакъв начин не се притесни от всичко това и продължи връзката си с Брад, като през 2014-та година двамата се женят. Имат шест деца - три осиновени и три биологични. През 2019-та година обаче бракът им приключва. И докато Брад Пит се опитва отново да намери любовта - през миналото лято той беше забелязан в компанията на Никол Потуралски, като след това се заговори, че има връзка и с Андра Дей - то Анджелина Джоли използва всичките си ресурси да помогне на бежанците. [caption id="attachment_677310" align="aligncenter" width="239"]Анджелина Джоли отново надви Дженифър Анистън сн. Уикипедия Анджелина Джоли отново надви Дженифър Анистън сн. Уикипедия[/caption] В момента последователите й в Инстаграм са над 9 млн., с които тя може да споделя всяка една важна история от света, предават от tialoto.bg.