Съдебната битка за винарната „Шато Миравал“ все още продължава. Повдигнати са нови обвинения по казуса.  Брад се опитва да унищожи Джоли финансово, но тя не се дава. Холивудската актриса е забогатяла с цели 100 милиона долара след развода.

Тази сума включва заеми, издръжка, подаръци и милиони от продажбата на нейния 50-процентен дял от винарната „Шато Миравал“.

Заради тази сделка бившите съпрузи сега се съдят, тъй като Пит настоява, че Джоли не е имала право без негово разрешение да продаде своята част от някогашния техен общ бизнес. Припомняме, че Джоли продаде дела си на руския милиардер Юрий Шефлер.

Най-много пари Пит бил дал за психотерапия на децата. Дал 10 милиона долара и за издръжка.

Джоли печели най-много от продажбата на своя дял във винарната, която била купена 2008г, а от тогава цената й се покачила тройно.

„За Джоли е изключително болезнено да се защитава срещу това дело, което е още един пример за продължаващите усилия на Пит да я контролира и изтощи финансово. Особено защото лъжите на Пит за причините за провала на сделката по отношение на „Миравал“ могат да се докажат, като се извърши точно онова, което Джоли никога не е искала да направи - да обясни на съдията защо сделката се провали, като по този начин наруши споразумението за неразгласяване, за което Пит настояваше, за да скрие своята история на физическо и емоционално малтретиране на Джоли и семейството им“- цитира британско издание.

 

Източник: ladyzone.bg