Казват, че във всяка една връзка никога двамата не обичат по равно, винаги единият обича повече. Затова и се препоръчва на жените да си намерят мъж, който да ги обича една идея повече, отколкото те него (предвид самата непостоянна природа на силния пол). Е, явно в отношенията на Андреа и Кубрат Пулев е било точно обратното - влюбената, обичаща и себеотдаваща се е била тя.

Това стана ясно още след края на любовта им, когато се разбра, че боксьорът е слагал рога на певицата, а не тя на него. После гръмна и разкритието за тайното му дете, което направил още докато бил обвързан с Теодора Андреева (пълното име на чалгаджийката).

Проблемът обаче е, че Андреа още не се е отърсила от чувствата си към Кубрат и затова се държи неадекватно в мрежите, позирайки буквално като умопобъркана или поне като актриса от розови филми. Близки до нея потвърдиха факта, че страда за бившия си и е споделяла разтърсващи неща.

"Тя самата не го крие. Толкова го е обичала тоя Кубрат, че е била готова на всичко за него, дори и в краката му да спи като куче, на черджето да стои, но да е до него, да са заедно. И беден да е, да няма покрив над главата си, пак е била готова на всичко, но да е той, да е с нея. Как се преодолява такава зависимост, може би това е кармична връзка", коментират източниците.