Чалга дивата Андреа активира огромна бомба, при това директно в ефир. Тя разговаря с Глория Йорданова, в чиято рубрика сподели неща от личния си живот в момента. Сещате се, че феновете не се вълнуват особено от това кога ще издаде нова песен, но нямат нищо против да чуят с кого си ляга.

И Андреа взе, че задоволи любопитството им, макар и извън темата за креватните ласки. Оказа се, че тя и Кубрат Пулев отново са във връзка. Боксьорът направи не едно, а две деца на новата си половинка Розали Петрова, но явно и с Андреа не иска да губи връзка.

"Не мога да мразя човек, с когото съм била толкова близка в продължение на години. Били сме заедно, яли сме заедно, спали сме заедно, изслушвали сме се, помагали сме си, били сме един до друг. Не ми е в характера да си тръгна, да се фръцна и да се правя, че не познавам този човек, само защото той е поел в друга посока.

Да, с Кубрат още сме близки и се виждаме, чуваме се, в това няма нищо лошо. Ние сме приятели. Това, че той има вече две деца от друга жена, не е мой проблем, всъщност изобщо не е проблем за мен. Очевидно обаче нашето приятелство с него е проблем за въпросната му жена, която се опита да ме сплаши", обяснява Андреа.

Затова и тя изригнала срещу Розали с предишните си разкрития по темата, която май скоро край няма да има.