Чалга дивата Андреа намери ново приложение на силиконовите си бомби, които години наред пъчеше в клиповете си, по участия и по корици на родните списания. Към днешна дата блондинката ги е впрегнала в нов бизнес – продава еротичните си фотоси на любителите на подобно съдържание в платформата „Онли фенс”, която е доста популярна на запад.

 

Макар певицата открай време да отделя време и енергия за популяризирането си в „Онли фенс”, едва отскоро споделя профила си там и с родната аудитория. Иначе до момента бившата на Кобрата само споменаваше платформата или за опита си в нея, но с шеговит тон, предимно при включванията си на живо в социалните мрежи, за да разговаря с почитатели. Така че все имаше доза неяснота дали говори сериозно, че действително качва свои снимки в платформата.

 

Тези дни Андреа не остави никакви съмнения, споделяйки профила си в „Онли фенс” във фейсбук. Така даде възможността на всеки неин почитател да се абонира, без за жалост да има възможността да разгледа предварително еротичните й фотоси. Всеки жадуващ да види Андреа разголена, ще трябва да плаща по $18.99 месечно. Запознати твърдят, че в платформата имало и натурални кадри на интимните й части.

 

И въпреки това не е много сигурно, че абонатите от родината ще са много, предвид че вече са я виждали по кориците на мъжки списания и по участия, за които Андреа често подбира тоалети, които не оставят почти нищо на въображението. Поредният такъв пример е от преди броени дни, когато бившето гадже на боксьора Кубрат Пулев изскочи по голи гърди на сцената в пловдивски клуб. Андреа, която имаше съвместна изява с колегата си Борис Дали, се бе пременила с черна прозрачна рокля, но не бе сложила сутиен. В резултат прелестите й не само се очертаваха, но и се виждаха в детайли, щом попаднеше под светлините на прожекторите.

Източник: Уикенд