Пак на камък удари с мъжете и любовта чалгарката Андреа. Тя ли зле ги подбира, съдбата ли си прави шеги... След десетилетната й и почти кармична връзка с Кубрат Пулев, певицата дълго време на беше на себе си. Взимаше успокоителни, правеше все по-налудни неща и още, и още...

Преди дни обаче сякаш всичко това приключи като отрязяно с нож, защото гръмна новината, че Андреа най-сетне е влюбена и щастлива. С друг! Мнозина не повярваха, но щом се появиха снимките й с турския красавец Емре Йозмен, сякаш стана достоверно.

Той участва в клипа й, може да се похвали като един от най-желаните мъже в Турция и... я гушкаше на редица фотоси. И Андреа повярва. Повярваха и феновете й. Нейните - не тези на Емре. Защото неговите почитатели в Турция отдавна са наясно, че той има сериозна връзка с красива манекенка, за която се твърди, че ще се жени.

Ще се жени, или не, не знаем, но източници разкриха, че Йозмен току-що е прекратил забавлението си с бившата Пулевица и я е зарязал. Защото за него това е било това - просто приятно прекарване на времето, малко разнообразие и забавление, нищо повече.

"Че той никой не е и очаквал друго?! Вярно ли Андреа е смятала, че ще остарее с този мъж?! Стига глупости! Мъже като него не са за нея, или поне не повече от за няколко пъти", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com