След Диана Димитрова, която нададе вой, че е била бита от колегата си Юлиан Вергов, сега и Андреа се оказа жертва на насилие от мъж. Певицата се реши да разкаже цялата история, за да не я обвиняват, че ходи друсана или пияна на участия. Оказа се, че преди култовото й участие наскоро, в което залиташе, е била бита от непознат мъж.

Случило се в заведението, в което е пяла. Тя е била в стаята на собственика, където имало и някаква непозната мутра. Мутрата започнал да злослови и да обижда с насмешка Кубрат Пулев, а Андреа не издържала и му скочила отгоре.

Онзи само това и чакал, за да я удари така, че да я "паркира". "Удари ме толкова силно, че се залепих за стената. Всичко се въртеше пред очите ми. Причерня ми. Добре че беше собственикът и още един човек, който влезе вътре, че ме хванаха и ме задържаха - иначе щях да се хвърля отново и да стане страшно. Знам, че съм жена, но не мога да търпя несправедливости, щях да се бия с него, докато не ме премаже", разказва Андреа.

Мнозина се удивиха, че е застанала зад Кобрата, който не само я заряза, но и набързо направи две дечурлига на новата си - Розали Петрова. Ясно е, че щом Андреа е позволила да си изяде шамарите заради Кубрат, значи още го обича и се бори с чувствата си.

"Тази нейната любов е кармична, няма друг начин. Това е малко като тази на Наталия Симеонова към Денис Ризов", коментират в нета.