Разочарова множеството си доброжелатели

Тези дни се понесе мълвата, че Андреа е влюбена до уши в премиера в оставка Кирил Петков и дори завижда на любовницата му Лена Бориславова.

Андреа разкри истинските си чувства към Кирил Петков

При все, че до момента шикалкавеше, приклещена до стената бившата изгора на Кубрат Пулев все пак разкри истината. Оказва се, че Андрея наистина има чувства към Кирил Петков. Тя обаче изненада всички, пояснявайки, че не са любовни, а изпитва само политически пристрастия.

В дълга публикация в социалната мрежа, Андреа излива чувствата си към към Кирил Петков, разочаровайки множеството си „доброжелатели“.

В него посочва, че уважава страшно много и изцяло симпатизира на ПП, в частност на Кирил Петков и Асен Василев.

Не пропуска да отбележи, че симпатизира и на съпругата на Кирил Петков – Линда, която е неотлъчно до него, както и на отговорността им, с която отглеждат трите си наследници.

Нещо повече – Андреа дори ги определя като икони на фона на всичко останало, твърдейки, че не преувеличава. Според нея намигването към дейността на Лена Бориславова е пошло и завистливо некоректно.

В заключение посочва, че в кариерата си се е нагледала на къде къде по-завилстливи хора.

Междувременно друга звезда от фолк средите – Вероника, обяви фалит. Тя отбелязва, че се е стигнало дотук в резултат на тежките удари, които й е нанесла пандемията.

Източник: show.blitz.bg