Кубрат Пулев направи неочаквано разкритие вчера, докато лично водеше шествието за семейството, целящо да противодейства на традиционния ежегодишен прайд. Както знаем, Кобрата има вече две деца и упорито работи за още, но това сега няма връзка с темата...

Вчера боксьорът разкри, а и нагледно показа, че спекулациите, че ще участва в новото риалити "Островът на 100-те гривни" са просто въздух под налягане. Всички участници отдавна вече заминаха за Филипините, където снимките текат от почти две седмици. Очевидно е, че Кубрат не е сред тях, няма и да бъде, а още по-малко да печели нагласено шоуто, както се говореше.

Новината зарадва едни и разочарова други, но тази, която останала вбесена и позеленяла от яд, била бившата му - Андреа. Ще попитате какво пък й дреме на нея дали шампионът ще влиза, или няма да влиза в предаването - това се попитахме първоначално и ние.

Причината обаче е толкова прозаична, че направо е смешно. Отдавна сме наясно, че Андреа ненавижда новата жена на Кобрата - Розали Петрова, която го дари с наследници. Близки до чалгарката разкриха, че тя тайно се надявала двамата да се разделят за няколко месеца, за да може да се отчуждят един от друг, а после... я камилата, а камиларя.

Пулев обаче е отговорен баща, който държи да е до децата си и показа, че не би се разделил с тях, било то и за прословутите 300 000 лева.

Източник: Crimesbg.com