Андреа потвърди, че името й е свързвано само с един мъж – боксьора Кубрат Пулев.

„Да, защото съм моногамна. Мисля, че съм го доказала. То зависи какъв човек си. Имам познати, които изневеряват, но проблемът не е, че не обичат половинките си, а че не са моногамни – нямат тази ценност и мислене. Аз бях заета с други неща, които мисля, че ще останат във времето“ – споделя в интервюто за „Уикенд“ 35-годишната Андреа, която днес празнува своя имен ден.

„Може би съжалявам, че все още не съм създала семейство. Бих искала да имам дете, но като срещна правилния човек. Искам детето ми да живее в щастлива среда. Родителите му да бъдат в хармонични отношения, защото това ще се отрази и на неговата идеология за живота в положителен аспект“ – твърди Андреа. За мен е важно, когато правиш и създаваш семейство, да имаш доверие на човека до себе си“ – доверява Андреа.

„Колкото и да изглежда странно, аз държа на ценностите. Много хора ме нападат за снимките ми, но аз съм моногамна и държа на любовта, но само с един човек. Имам подкрепата на семейството и приятелите си, но в трудните моменти бях сама с Господ“ – признава Андреа.

Източник: „Уикенд“, автор на интервюто е Кристина Пешева