Не месеци, а години минаха, откакто Кубрат Пулев я разкара от живота си, но Андреа доскоро продължаваше да живее за и в миналото. Кобрата не само заживя с нова жена - Розали Петрова, ами и две деца и набабани, смятайте... Това обаче очевидно не се стори достатъчно за бившата му, която не спря да вехне по него.

Е, ето, че дойде денят, в който Андреа май най-после се осъзна, или поне ни се иска да е така. Преди часове тя съобщи на феновете си в нета, че пуска новото си видео, което ще бъде придружено от лицето на... новия й мъж.

Андреа би тъпана: Ето го! Това е новият ми мъж! (СНИМКИ)

Дори нещо повече - Андреа го нарече "новият ми съпруг", защото надписът бе на английски. Сега... дали тя наистина има човек до себе си, или въпросният ще е просто образ от видеото, ще разберем след часове. Но силно се надяваме това да не е поредният й пиар трик, защото ще е жалко, а и тъжно.

Да си правиш реклама с нещо, което явно ти е проблем и ти тежи толкова време, не е признак на хумор, напротив. Знаем, че до онзи ден Андреа не спираше да качва и то по нощите, стари спомени и видеа - както с Кубрат, така и такива от младостта си. Теодорка се пусна дори като тийнейджърка, което явно сочи за проблем с емоциите й.

"Тя живее в миналото и това е очеИЗвадно. Всичко й е концентрирано там, а не бива. Дано най-сетне го извади тоя нов мъж отнякъде", коментират в нета.