Андреа Банда Банда наследи мястото на Георги Любенов като водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ, но се провали с гръм и трясък. След първото предаване, инфлуенсърката бе засипана с жестока критика. Тя изгледа първото си предаване от Франция, където е на ски.

 

Признава, че вече има заснети три предавания и допълва, че решила да стане лице на БНТ от любопитство. В първото издание на предаването, Андреа бе заложила на панталон и бюстие с огромно деколте, от което по-голяма част от зрителите не успяха да откъснат очи. Дори и подчертаните прелести на брюнетката обаче не успяха да спасят положението – Банда отново е пренавита и отблъсква зрителите, подобно на Петя Дикова, която постоянно ахка, охка и се тюхка.

 

Зрителите са категорични, че ако Банда продължи да води предаването, ще го затрие. Андреа Банда призна изненадващо, че баща й вече не е милионер, а бивш милионер, допълвайки, че така ставало с бизнеса у нас, без да издава повече подробности. Мнозина от зрителите предположиха, че именно тя го е фалирала със скъпите си дамски чанти и пантофки „Диор“.

Първите гости във „Вечерното шоу“ бяха Николаос Цитиридис, Боро Първи и оперната прима Мила Михова. За щастие Николаос и Мила успяха да спасят положението и се получи що-годе интересен разговор. Зрителите обаче са на мнение, че би следвало доказалите се хора да отказват такива участия, в които се прелива от пусто в празно. Те недоумяват как може Андреа да иска признание от Мила, че е инфлуенсърка и това да е акцентът в предаването, без да наблегне на големите професионални успехи на гостенката си.

 

Зрителите на БНТ са категорични, че в тази си роля, Андреа Банда е пълен ужас. Те дори смятат, че няма по-противно и досадно същество, а гласа и дикцията й изобщо не искат и да обсъждат. Категорични са, че цялостното й присъствие на екран ги кара да сменят програмата. Недоумяват защо БНТ ги мъчи с тези „млади и некадърни недоразумения“.

 

Близки до Андреа издават, че приела много драматично хейта срещу присъствието й на екран. За никого не е тайна, че милионерската щерка често пъти изпада в депресивни състояния, съпроводени с паник атаки. Така и не става ясно обаче защо при това положение, милионерската наследница продължава да се пъне да си играе на медийно лице като е очевАдно, че не става за тази работа, нито пък може да понесе справедливото възмущение от страна на зрителите.

Източник: Уикенд